Μουσταφά Ακιντζί: Χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων με Α. Νεοφύτου

Μουσταφά Ακιντζί: Χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων με Α. Νεοφύτου

Μια χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων είχε απόψε με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου στο πλαίσιο δείπνου που παρέθεσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ακιντζί έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ότι παρέθεσε δείπνο στον κ. Νεοφύτου και ότι το παρών τους στο δείπνο έδωσαν επίσης ο Φικρί Τόρος και ο Φειδίας Πηλείδης.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του κ. Ακιντζί στο κοινωνικό δίκτυο, είχαν μια χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον της Κύπρου ενόψει της συνάντησης του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στις 26 Φεβρουαρίου.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ουκρανικό - Ζελένσκι: «Εντός δέκα ημερών» η επισημοποίηση των εγγυήσεων ασφαλείας από τη Δύση

Ουκρανικό - Ζελένσκι: «Εντός δέκα ημερών» η επισημοποίηση των εγγυήσεων ασφαλείας από τη Δύση

Οι δυτικοί σύμμαχοι του Κιέβου σκοπεύουν να επισημοποιήσουν «εντός δέκα ημερών» τις εγγυήσεις ασφαλείας που θα παρέχουν στην Ουκρανία για να προληφθεί οποιαδήποτε νέα ρωσική επίθεση στη χώρα σε περίπτωση που υπογράψει συμφωνία ειρήνης με τη Μόσχα, δήλωσε στην Ουάσιγκτον ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι (φωτογραφία, επάνω, από το Reuters/Alexander Drago).

BEST OF TOTHEMAONLINE