Μουσταφά Ακιντζί: Χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων με Α. Νεοφύτου

Μουσταφά Ακιντζί: Χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων με Α. Νεοφύτου

Μια χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων είχε απόψε με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου στο πλαίσιο δείπνου που παρέθεσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ακιντζί έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ότι παρέθεσε δείπνο στον κ. Νεοφύτου και ότι το παρών τους στο δείπνο έδωσαν επίσης ο Φικρί Τόρος και ο Φειδίας Πηλείδης.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του κ. Ακιντζί στο κοινωνικό δίκτυο, είχαν μια χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον της Κύπρου ενόψει της συνάντησης του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στις 26 Φεβρουαρίου.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE