ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχει και αυτό… ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Έχει και αυτό… ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Η υπόθεση Ουζόχο καλά κρατεί ακόμη, με την Ανόρθωση να έχει παιχνίδι σήμερα απέναντι στην Ομόνοια και με τον Νιγηριανό τερματοφύλακα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής μετά την ακύρωση του δελτίου υγείας.

Διαβάστε:

Τι έπραξε η «Κυρία» με Ουζόχο για το ντέρμπι με την Ομόνοια

Εντούτοις, με δεδομένο ότι η Ανόρθωση σήμερα έχει παιχνίδι, ντέρμπι με Ομόνοια, έχει ενδιαφέρον το που θα βρίσκεται εκείνη την ώρα ο Νιγηριανός πορτιέρο, εάν θα βρεθεί σε κάποια θέση του «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να παρακολουθήσει τον αγώνα, όπου εάν θα είναι τότε ποια θα είναι η στάση του ιδίου και η… αντίδραση, συμπεριφορά, των θεατών προς αυτόν, αλλά και εάν θα είναι σε κάπου αλλού, εάν θα παρακολουθεί το ντέρμπι ή εάν θα έχει ανοικτή γραμμή για να ενημερώνεται για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Όπως και να το κάνουμε, ο Ουζόχο είναι το πρόσωπο των ημερών και τα «φώτα» της δημοσιότητας είναι και θα είναι ακόμη στραμμένα προς αυτόν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

Όλοι γνωρίζουν - και οι ξένες διπλωματικές αποστολές που είναι στην Κύπρο και γενικότερα η διεθνής κοινότητα - ποιος στρατιωτικοποιεί και ποιος παραβιάζει συνεχώς τη νεκρή ζώνη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top