Πάλεψαν, τα έδωσαν όλα, αλλά τους… έμεινε ο βαθμός

Πάλεψαν, τα έδωσαν όλα, αλλά τους… έμεινε ο βαθμός

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής στο «Τάσος Μάρκου» μεταξύ ΕΝΠαραλιμνίου και Πάφος FC.

Α΄ Ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι έψαχναν από την αρχή της αναμέτρησης να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, να βγουν μπροστά να γίνουν επικίνδυνοι και κατάφεραν να σκοράρουν πρώτοι κάτι που κράτησαν μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, παρά τις όποιες προσπάθειες των φιλοξενουμένων.

Το σκορ άνοιξε ο Ουντόζι στο 27ο λεπτό, με την ΕΝΠ να κράταει το προβάδισμα μέχρι το τέλος του 45λεπτου.

Β΄ Ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος προσπάθησαν κάπως οι γηπεδούχοι να σημειώσουν το δεύτερο γκολ, αλλά η Πάφος FC κατάφερε και αντέδρασε.

Ο Νέμετς στο 75ο λεπτό με σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Το παιχνίδι στη συνέχεια άνοιξε για τα καλά, δημιουργήθηκαν οι προυποθέσεις, οι φάσεις για κάποιο άλλο γκολ, αλλά το τέλος του αγώνα βρήκε και τους δύο αντιπάλους να παίρνουν από ένα βαθμό.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΕΝΩΣΗ (Κ.Φέλκ): Πέτρου, Αμπαρτζουμιάν, Μαϊσουράτζε, Κυριάκου, Αγγελή, Ριέρα (90′ Σερμπάκοφ), Ενόχ, Ολίβα, Ουντόζι (71′ Πίττας), Αντωνίου (60′ Ζάρατε), Γκοζλάν

ΠΑΦΟΣ (Ζ.Κόπιτς): Μολ, Καρώ, Χολτ, Μπακάρτ, Ράζιτς, Σιρόκ, Φολμπρεχτ59′ Λουλίνια), Ζίβουλιτς, Ανγκούλο (84′ Ντόβπνια), Νέμετς, Ράκελς (75′ Ιμπραχίμ)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Μαϊσουράντζε, Ριέρα – Καρώ, Ράσιτς

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE