Λετυμπιώτης: Αμετάθετος ο στόχος για σύγκληση άτυπης πολυμερούς συνάντησης
Ο στόχος της Λευκωσίας για σύγκληση άτυπης πολυμερούς συνάντησης παραμένει αμετάθετος, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Αν η ομάδα της Λάρνακας αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες δεν θα έχει πρόβλημα να φτάσει σε ακόμα μια νίκη και στο τέλος της ημέρας θα κάνει τον απολογισμό για το που θα τερματίσει με το φινάλε της κανονικής περιόδου. Η ΑΕΚ μπορεί να τερματίσει από 3η μέχρι 6η όπως είναι διαμορφωμένη η βαθμολογία και όλοι αισιοδοξούν για το καλύτερο δυνατόν μέσα από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.
Στον αγωνιστικό τομέα ο Τόμας Κρίστιανσεν δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μουρίγιο και τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Μασάνα. Αυτή ενδέχεται να είναι και η μόνη αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα με τον Εθνικό.
Κώστας Παναγιώτου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




