Το νέο ντέρμπι και το ιδανικό σενάριο

Το νέο ντέρμπι και το ιδανικό σενάριο

Η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος για τον Απόλλωνα στο απογευματινό ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Η ομάδα της Λεμεσού μετά την ήττα της προηγούμενης βδομάδας στο ντέρμπι κορυφής, στοχεύει στη νίκη απέναντι στην Ανόρθωση για να διατηρηθεί στη χειρότερη για αυτήν περίπτωση στην ισοβαθμία με το ΑΠΟΕΛ. Το ιδανικό σενάριο για τον Απόλλωνα είναι να βρεθεί μόνος στην κορυφή, όμως πρώτα σκέφτονται τη νίκη και στο τέλος της ημέρας θα κάνουν ταμείο.

Ο Ιοάν Αντόνε δεν έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Γκαστόν Σανγκόι και τον τραυματία Ρομπέρ. Δεν αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το πώς παρατάχθηκε ο Απόλλωνας στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE