Παρέσυραν 63χρονο με το όχημά του – Σοβαρά στο νοσοκομείο– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρέσυραν 63χρονο με το όχημά του – Σοβαρά στο νοσοκομείο– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μάχη με τον θάνατο δίνει 63χρονος άνδρας, μετά που παρασύρθηκε από το όχημά του ενώ του το έκλεβαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 07:00 το πρωί της Παρασκευής 17/02 στο Μάντσεστερ, όπου ο 63χρονος Stephen Bowers παρασύρθηκε από το όχημά του που φέρεται να οδηγούσε 46χρονος.

Όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος, ο 63χρονος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, καθώς μόλις αντιλήφθηκε πως του έκλεψαν το όχημα, κυνήγησε τον δράστη με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τον παρασύρει.

Οι αρχές υποθέτουν πως ο 63χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος, άφησε το όχημα του ξεκινημένο για να ζεσταθεί η μηχανή, μέχρι να πάρει κάτι από την οικία του.

Τότε ο δράστης ή οι δράστες αντιλήφθηκαν το απροστάτευτο όχημα και το έκλεψαν, με τον 63χρονο να τους κυνηγά.

Το όχημα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο λίγα χιλιομέτρα μακριά από την οικία του 63χρονου.

Για το περιστατικό συνελήφθη ένας 46χρονος ως ύποπτος για απόπειρα φόνου και μια 45χρονη ως συνεργός.

Τα δυο πρόσωπα παραμένουν υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE