Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Αντιμετωπίζουν την Αλκή στο «Αμμόχωστος», όπου σημαδεύουν μόνο τη νίκη, για να μην απολέσουν άλλο έδαφος στην υπόθεση διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Γιώργου Βασιλείου και του τραυματία Μίλαν Κέρμπρ. Πιθανότατα να μείνει για άλλο ένα παιχνίδι έξω, ο Έκτορ Γιούστε. Έχουν περάσει 4,5 μήνες από την τελευταία επίσημη συμμετοχή του Ισπανού σέντερ μπακ. Επίσης εκτός οι Φοπαλά και Μάρκοβιτς.
Ο Μπρούνο Βάλε θα είναι στο τέρμα. Δεξιά θα είναι ο Ζοάο Πέδρο. Αριστερός μπακ θα παίξει λογικά ο Μάριου Στυλιανού. Κεντρικοί μπακ θα είναι οι Ουεντραόγκο, Σελίμοβιτς. Στο κέντρο θα παίξουν οι Σακέτι, Χάμπος Κυριάκου, είναι για την άλλη θέση υποψήφιοι είναι οι Κέβιν Μπρού και Φακούντο Περέιρα. Τις δυο θέσεις στα «φτερά» διεκδικούν οι Παπουλής, Σαρδινέρο, Καραγιόλ. Για τη θέση του φουνταριστού υποψήφιοι είναι οι Μάγκλιτσα, Ζελάγια.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις