Γράφουν πάλι για Τζιμπούρ

Γράφουν πάλι για Τζιμπούρ

Στην Ελλάδα τα δημοσιεύματα στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ, όποτε αναφέρονται σε μεταγραφικά θέματα γράφουν πάντα και για τον Ράφικ Τζιμπούρ.

Ο Αλγερινός πρώτος σκόρερ του ΑΠΟΕΛ είναι ο διακαής πόθος του Δημήτρη Μελισσανίδη για να τον πάρει στην ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής απολαμβάνει την παρουσία του στους «γαλαζοκίτρινους» και κυρίως αν η ομάδα του κατακτήσει το πρωτάθλημα και έχει την προοπτική των ομίλων του Champions League θα έχει προτεραιότητα να μείνει στην Κύπρο και στο ΑΠΟΕΛ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

Την ετοιμότητα του να συναντηθεί με την κα Ολγκίν και τον κ. Ερχιουρμαν όποτε το κρίνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος απαντώντας σε επικρίσεις κομμάτων σημείωσε ότι σε καμία απολύτως περίπτωση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογικό αγώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE