Θέτει εαυτόν εκτός Α1 μέχρι νεωτέρας ο διαιτητής Αναστόπουλος για… προσωπικούς λόγους

Θέτει εαυτόν εκτός Α1 μέχρι νεωτέρας ο διαιτητής Αναστόπουλος για… προσωπικούς λόγους

«Παρακαλώ όπως δεν χρησιμοποιηθώ σε αγώνες Α1 μέχρι νεωτέρας για προσωπικούς λόγους», αναφέρει ο Παναγιώτης Αναστόπουλος σε επιστολή του προς την ΚΕΔ, και με προσωπική του απόφαση τίθεται εκτός ορισμών.

Η διαιτησία του ημιτελικού Κυπέλλου, ανάμεσα σε Παθηναϊκό και Ολυμπιακό, βρέθηκε στο στόχαστρο. Οι Αναστόπουλος, Μάνος, Παναγιώτου προκάλεσαν την οργή του Ολυμπιακού, με την «ερυθρόλευκη» αποστολή να αποχωρεί από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του αγώνα.

Δύο μέρες μετά το πέρας του αγώνα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ο έμπειρος διαιτητής απέστειλε επιστολή στην ΚΕΔ/ΕΟΚ, με την οποία ζήτησε την εξαίρεσή του από τους αγώνες του εγχώριου πρωταθλήματος.

Στην επιστολή ανέφερε, μεταξύ άλλων, «Παρακαλώ όπως δε χρησιμοποιηθώ σε αγώνες πρωταθλημάτων σας μέχρι νεωτέρας σε προσωπικούς λόγους».

Παράλληλα, ο έμπειρος διαιτητής δήλωσε πως δεν θα βρίσκεται και στο σεμινάριο διαητητών της ερχόμενης Κυριακής (17/02).

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE