Νέα ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω βροχών στο Κυπριακό ποδόσφαιρο εν έτει 2019!

Νέα ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω βροχών στο Κυπριακό ποδόσφαιρο εν έτει 2019!

Ο διαιτητής του ντέρμπι της Β΄ κατηγορίας, ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και τον Οθέλλο Αθηαίνου, Βασίλης Δημητρίου, αφού επιθεώρησε τον… αγωνιστικό χώρο (σσ. βούρκο) στο Δασάκι, αποφάσισε ΟΡΙΣΤΙΚΑ την αναβολή του αποψινού αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19:00.

Ο έμπειρος ρεφ έκρινε φυσικά ακατάλληλο για ποδόσφαιρο τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο λόγω της κακοκαιρίας, αλλά και επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον «αέρα» το ντέρμπι στο «Δασάκι» – ΒΙΝΤΕΟ με τον ΚΑΚΟ αγωνιστικό χώρο λίγο πριν την έναρξη

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Η προεκλογική περίοδος εισέρχεται σε φάση έντονης κινητικότητας, με τα κόμματα να ολοκληρώνουν ψηφοδέλτια, να διαμορφώνουν αφηγήματα και να χαράσσουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές. Την ίδια ώρα, μικρότερα κόμματα και κινήματα επιχειρούν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα ρευστότητας, προβάλλοντας διακριτή ταυτότητα και οργανωτική συγκρότηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE