Τιτίβισμα με άρωμα Άννας Βίσση από τον Αβέρωφ Νεοφύτου

Τιτίβισμα με άρωμα Άννας Βίσση από τον Αβέρωφ Νεοφύτου

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, σχολίασε με ένα διαφορετικό τρόπο το ψηφοδέλτιο του κόμματος του για τις ευρωεκλογές.

 

«Και η ατμόσφαιρα δεν είναι πλέον ηλεκτρισμένη», έγραψε καταληκτικά στο Twitter του ο Αβέρωφ Νεοφύτου μετά από σχόλιο του για το σημερινό «ξεκαθάρισμα» του ψηφοδελτίου του ΔΗΣΥ για τις ευρωεκλογές, αναφερόμενος σαφώς στο σάλο που δημιουργήθηκε με την υποτιθέμενη υποψηφιότητα της Άννας Βίσση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE