ΛΑΡΝΑΚΑ: Συγκλονιστικές εικόνες από την κατοικία που κατέρρευσε – Χάθηκε στα συντρίμμια το σκυλί – VIDEO
15.02.2019 - 11:28
Κατέρρευσε μπρος στα μάτια του το πλίθινο υποστατικό στο οποίο ζούσε τα τελευταία χρόνια…
Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής του OMEGA «Ενημέρωση Τώρα», από την πλίθινη κατοικία που κατέρρευσε τα ξημερώματα της Παρασκευής (15/2) στην περιοχή Αραδίππου.
Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, η εν λόγω κατοικία είναι σχεδόν 70 χρόνων.
Ο ένοικος, μιλώντας στην ρεπόρτερ της εκπομπής που βρέθηκε στην σκηνή, ανέφερε ότι φοβήθηκε και αφού μάζεψε μερικά πράγματά του, εγκατέλειψε την οικία.
Ωστόσο, δεν πρόλαβε να πάρει μαζί του το σκυλί, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει τίποτα για την τύχη του. Όπως ανέφερε, μετά την κατάρρευση του σπιτιού, εντόπισε την κουβέρτα του σκύλου, αλλά όχι του ίδια, όμως δεν γνωρίζει αν καταπλακώθηκε ή αν κατάφερε να φύγει.
Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.