ΡΩΣΙΑ: Turkish Srteam-2 εφόσον υπάρξουν ζήτηση και οι απαιτούμενες συμφωνίες 

ΡΩΣΙΑ: Turkish Srteam-2 εφόσον υπάρξουν ζήτηση και οι απαιτούμενες συμφωνίες 

Η κατασκευή του αγωγού Turkish Srteam-2 μπορεί να ξεκινήσει εφόσον θα υπάρξει ζήτηση και οι απαιτούμενες συμφωνίες, δήλωσε ο πρόεδρος της Gazprom Αλεξέι Μίλλερ, μετά την συνάντηση του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Σότσι.

"Ναι, οι δύο διακλαδώσεις του Turkish Stream μέσω της Μαύρης Θάλασσας έχουν ήδη κατασκευαστεί και περαιτέρω συνεχίζεται η κατασκευή των χερσαίων υποδομών. Ωστόσο, εφόσον υπάρξουν ζήτηση και οι αναγκαίες συμφωνίες η κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream-2 θα μπορούσε να ξεκινήσει", δήλωσε ο Μίλλερ σχολιάζοντας την δήλωση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το ενδιαφέρον της Ελλάδας όσον αφορά την επέκταση του αγωγού Turkish Stream προς την Ελλάδα, αναφέρει σε τηλεγράφημά του το ρωσικό πρακτορείο TASS.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.