Η αποστολή της Ομόνοιας για το ντέρμπι

Η αποστολή της Ομόνοιας για το ντέρμπι

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ομόνοιας για το αυριανό ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η αποστολή των «πρασίνων» αποτελείται από τους: Γιώργο Οικονομίδη, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Κριστοβάο Ράμος, Ονησίφορο Ρουσιά, Δημήτρη Μουλαζίμη, Άντραζ Κιρμ, Ερόλντ Γκουλόν, Γκαουσού Φοφανά, Νούνο Ασίς, Αντρέ Σκέμπρι, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Μάριο Δημητρίου, Χάρη Κυριάκου, Λεάντρο, Ρομπέρτο Γκαρσία, Ρενάτο Μαργκάσα, Χριστόφορο Χαραλάμπους, Ιβάν Ρούνιε, Κωνσταντίνο Παναγή, Ιάκωβο Σαμμούτη, Ρόντρι και Κωνσταντίνο Λούβαρη.

Φυσιοθεραπεία έκαναν οι Μίκαελ Ποτέ και Άλεξ Ρούμπιο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γεράσιμος Φυλακτού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE