ΚΥΠΡΟΣ

Δεν είναι μόνο η κορυφή

Δεν είναι μόνο η κορυφή

Τα δεδομένα για το ΑΠΟΕΛ ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια είναι ξεκάθαρα και η ομάδα με νίκη θα κρατήσει την κορυφή της βαθμολογίας με το φινάλε της κανονικής περιόδου, ότι και να γίνει στο άλλο ντέρμπι που θα διεξαχθεί την ίδια ώρα στο Τσίρειο στάδιο μεταξύ του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης.

Το κύριο ζητούμενο είναι η νίκη και η διατήρηση στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όμως αυτό το ντέρμπι δεν δίνει μόνο το βαθμολογικό κέρδος, αλλά και άλλα πολλά και πολύπλευρα οφέλη.

Ξέρουν καλά όλοι στους «γαλαζοκίτρινους», πως ενδεχόμενη επιτυχία κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο θα φέρει ακόμα καλύτερα δεδομένα ενόψει της συνέχειας. Θα είναι ότι καλύτερο να ολοκληρώσει η ομάδα με νίκη στο ντέρμπι «αιωνίων» τις υποχρεώσεις της στην κανονική περίοδο και να μπει με μεγάλη δυναμική στα πλέι οφ.

Στο ΑΠΟΕΛ έχουν απόλυτη επίγνωση της μεγάλης σημασίας του νέου ντέρμπι και παρουσιάζονται όλοι παθιασμένοι και αποφασισμένοι να κάνουν καλά τη δουλειά τους μέσα στο γήπεδο και φιλοδοξούν ότι αύριο το απόγευμα θα πανηγυρίσουν ακόμα μια σπουδαία νίκη.

Κώστας Παναγιώτου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top