ΑΕΚ: «Τέτοιες ενέργειες πλήττουν βάναυσα το ποδόσφαιρο»

ΑΕΚ: «Τέτοιες ενέργειες πλήττουν βάναυσα το ποδόσφαιρο»

Με τον πιο έντονο τρόπο καταδικάζει η ΑΕΚ την βομβιστική επίθεση κατά του διαιτητή Βασίλη Δημητρίου.

Η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο το νέο περιστατικό άνανδρης τοποθέτησης βόμβας σε αυτοκίνητο μέλους του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου.

Τέτοιες ενέργειες πλήττουν βάναυσα το ποδόσφαιρο και τον πολιτισμό μας και δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς. Τα λάθη των διαιτητών όπως και όλων των πρωταγωνιστών του αθλήματος είναι μέσα στο παιχνίδι και πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους.

Καλούμε την αστυνομία με τον πλέον αποφασιστικό και δραστικό τρόπο να προχωρήσει στην άμεση και πλήρη διελεύκανση της υπόθεσης και να οδηγήσει τους παρανομούντες ενώπιον της δικαιοσύνης καθότι μόνο έτσι θα αντιληφθούν κάποιοι ότι το κράτος και οι θεσμοί λειτουργούν και η κοινωνία δεν ανέχεται τέτοιες πράξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE