Πρωτοφανής απόφαση δικαστηρίου στην Τουρκία: 75χρονος καταδικάστηκε να διαβάσει 24 βιβλία για τον Ερντογάν

Πρωτοφανής απόφαση δικαστηρίου στην Τουρκία: 75χρονος καταδικάστηκε να διαβάσει 24 βιβλία για τον Ερντογάν

Μια απίστευτη απόφαση πήρε τουρκικό δικαστήριο… καταδικάζοντας έναν 75χρονο που προσέβαλε τον Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τον υποχρέωσε να διαβάσει και να κάνει περίληψη σε 24 βιβλία για τον Ταγίπ Ερντογάν επειδή μίλησε απαξιωτικά σε καφενείο για τον κορυφαίο πολίτη της χώρας.

Οπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα, πρόκειται για τον 75χρονο Αλί Σαχίν, ο οποίος θα πρέπει να διαβάσει 24 βιβλία που έχουν σχέση με τον Τούρκο Πρόεδρο, το Ισλάμ και την ιστορία της Τουρκίας.

Να σημειωθεί πως ο 75χρονος αρνείται ότι προσέβαλε ή συκοφάντησε κατά του Τούρκου Προέδρου και ο ίδιος υποστηρίζει ότι κάποιος τον «κάρφωσε» στην αστυνομία, η οποία εμφανίστηκε ξαφνικά στο καφενείο που συχνάζει και τον συνέλαβε με την κατηγορία της συκοφαντίας.

Ο δικηγόρος του υπέβαλε ένσταση για την απόφαση, ωστόσο ο 75χρονος δήλωσε ότι θα συμμορφωθεί ξεκινώντας αμέσως την ανάγνωση.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE