ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Όλες οι λεπτομέρειες – Έναρξη στις 20 Μαΐου

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Όλες οι λεπτομέρειες – Έναρξη στις 20 Μαΐου

H Υπηρεσία Εξετάσεων ανακοινώνει ότι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της, ο Οδηγός Παγκύπριων Εξετάσεων με όλες τις πληροφορίες που αφορούν τις Παγκύπριες Εξετάσεις 2019.

Οι Παγκύπριες Εξετάσεις, σύμφωνα με το Πρόγραμμα το οποίο επισυνάπτεται, ξεκινούν με το μάθημα των Νέων Ελληνικών στις 20 Μαΐου και ολοκληρώνονται στις 13 Ιουνίου 2019. Η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις αρχίζει στις 5 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 14 Μαρτίου 2019.

Λεπτομέρειες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες.

Για τον Οδηγό Παγκύπριων Εξετάσεων πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.