ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΟΥ: Ολοκληρώνεται η διοικητική έρευνα – Παραλαμβάνονται εμβόλια για την Γρίπη Α

ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΟΥ: Ολοκληρώνεται η διοικητική έρευνα – Παραλαμβάνονται εμβόλια για την Γρίπη Α

Εντός της εβδομάδας (11-17/2) αναμένεται να ολοκληρωθεί η διοικητική έρευνα για να διαπιστωθεί κατά πόσο προκύπτουν πειθαρχικά παραπτώματα, σχετικά με τον θάνατο του 34χρονου Σταύρου Γεωργίου.

Την διοικητική έρευνα διενεργεί η Διευθύντρια των Ιατρικών Υπηρεσιών Ελισάβετ Κωνσταντίνου.

Θυμίζουμε ότι για το περιστατικό ο ΟΚΥΠΥ ετοίμασε έκθεση γεγονότων, η οποία ωστόσο κρίθηκε ελλιπής από το Υπουργείο Υγείας.

Επιπλέον, έρευνα διενεργεί και η Αστυνομία μετά την καταγγελία στην οποία προχώρησε η Αστυνομία, για πιθανή ιατρική αμέλεια.

Όσον αφορά τα πέντε χιλιάδες εμβόλια για την Γρίπη Α που ανακοινώθηκε ότι παραγγέλθηκαν, αναμένεται να παραληφθούν εντός της εβδομάδας, ενώ αν χρειαστεί θα καταχωρηθεί νέα παραγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE