ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΟΥ: Ολοκληρώνεται η διοικητική έρευνα – Παραλαμβάνονται εμβόλια για την Γρίπη Α

ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΟΥ: Ολοκληρώνεται η διοικητική έρευνα – Παραλαμβάνονται εμβόλια για την Γρίπη Α

Εντός της εβδομάδας (11-17/2) αναμένεται να ολοκληρωθεί η διοικητική έρευνα για να διαπιστωθεί κατά πόσο προκύπτουν πειθαρχικά παραπτώματα, σχετικά με τον θάνατο του 34χρονου Σταύρου Γεωργίου.

Την διοικητική έρευνα διενεργεί η Διευθύντρια των Ιατρικών Υπηρεσιών Ελισάβετ Κωνσταντίνου.

Θυμίζουμε ότι για το περιστατικό ο ΟΚΥΠΥ ετοίμασε έκθεση γεγονότων, η οποία ωστόσο κρίθηκε ελλιπής από το Υπουργείο Υγείας.

Επιπλέον, έρευνα διενεργεί και η Αστυνομία μετά την καταγγελία στην οποία προχώρησε η Αστυνομία, για πιθανή ιατρική αμέλεια.

Όσον αφορά τα πέντε χιλιάδες εμβόλια για την Γρίπη Α που ανακοινώθηκε ότι παραγγέλθηκαν, αναμένεται να παραληφθούν εντός της εβδομάδας, ενώ αν χρειαστεί θα καταχωρηθεί νέα παραγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE