ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο με 14χρονο μοτοσικλετιστή – Στο χειρουργείο ο ανήλικος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο με 14χρονο μοτοσικλετιστή – Στο χειρουργείο ο ανήλικος

Τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη και τραυματίστηκε 14χρονος μοτοσικλετιστής, σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής (10/2).

Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 19:30 στα Κάτω Πολεμίδια, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα του ανήλικου συγκρούστηκε με όχημα που οδηγείτο από 44χρονο.

Από τη σύγκρουση ο 14χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 14χρονος υπέστη κάταγμα στο πόδι και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σημειώνεται ότι η κατάσταση του ανήλικου, είναι εκτός κινδύνου.

*φώτο αρχείου

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE