ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αναζητείται και τέταρτο πρόσωπο για την φονική πυρκαγιά - Αναμονη για τις τοξικολογικές της 38χρονης

Αναζητείται και τέταρτο πρόσωπο για την φονική πυρκαγιά - Αναμονη για τις τοξικολογικές της 38χρονης

Το ΤΑΕ Λευκωσίας έλαβε πληροφορία και για τέταρτο πρόσωπο που φέρεται να ενέχεται στην φονική πυρκαγιά σε μπυραρία στην οδό Κωστάκη Παντελίδη 17 στη Λευκωσία στις 30/01. 

Της Γεωργίας Παππούτα 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline πρόκειται για άτομο που φαίνεται να είναι φιλικό πρόσωπο των δυο υπόπτων και ο συνδετικός κρίκος, ανάμεσα στον 32χρονο Σύρο και στον ιδιοκτήτη της μπυραρίας, Ηράκλη Ηρακλέους. 

Μετά την τελευταία εξέλιξη η Αστυνομία διευρύνει τις έρευνες της για εντοπισμό του τέταρτου προσώπου που πιθανόν να ενέχεται στην διάπραξη των αδικημάτων. Μάλιστα σε περίπτωση σύλληψης του εν λόγω προσώπου θα ξεκινήσει νέο ανακριτικό έργο αλλά και περεταίρω έρευνες σε τηλεπικοινωνιακά δεδομένα. 

Παράλληλα τα ακριβή αίτια του θανάτου της 38χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στον πρώτο όροφο δεν έχουν αποσαφηνιστεί, αφού βρισκόμαστε στο περίμενε των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων.  

Υπενθυμίζεται ότι οι τρείς ύποπτοι της υπόθεσης ο 32χρονος Σύρος, ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας και ο 28χρονος Ελληνοκύπριος, παρουσιάστηκαν το Σάββατο (9/01) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου όπου εγκρίθηκε το αίτημα ακόμη οκτώ ημερών προσωποκράτησης τους.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top