Αναζητείται και τέταρτο πρόσωπο για την φονική πυρκαγιά - Αναμονη για τις τοξικολογικές της 38χρονης

Αναζητείται και τέταρτο πρόσωπο για την φονική πυρκαγιά - Αναμονη για τις τοξικολογικές της 38χρονης

Το ΤΑΕ Λευκωσίας έλαβε πληροφορία και για τέταρτο πρόσωπο που φέρεται να ενέχεται στην φονική πυρκαγιά σε μπυραρία στην οδό Κωστάκη Παντελίδη 17 στη Λευκωσία στις 30/01. 

Της Γεωργίας Παππούτα 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline πρόκειται για άτομο που φαίνεται να είναι φιλικό πρόσωπο των δυο υπόπτων και ο συνδετικός κρίκος, ανάμεσα στον 32χρονο Σύρο και στον ιδιοκτήτη της μπυραρίας, Ηράκλη Ηρακλέους. 

Μετά την τελευταία εξέλιξη η Αστυνομία διευρύνει τις έρευνες της για εντοπισμό του τέταρτου προσώπου που πιθανόν να ενέχεται στην διάπραξη των αδικημάτων. Μάλιστα σε περίπτωση σύλληψης του εν λόγω προσώπου θα ξεκινήσει νέο ανακριτικό έργο αλλά και περεταίρω έρευνες σε τηλεπικοινωνιακά δεδομένα. 

Παράλληλα τα ακριβή αίτια του θανάτου της 38χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στον πρώτο όροφο δεν έχουν αποσαφηνιστεί, αφού βρισκόμαστε στο περίμενε των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων.  

Υπενθυμίζεται ότι οι τρείς ύποπτοι της υπόθεσης ο 32χρονος Σύρος, ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας και ο 28χρονος Ελληνοκύπριος, παρουσιάστηκαν το Σάββατο (9/01) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου όπου εγκρίθηκε το αίτημα ακόμη οκτώ ημερών προσωποκράτησης τους.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.