ΛΑΡΝΑΚΑ - ΑΠΟΠΕΙΡΑ : Πατέρας του 21χρονου που παραδέχθηκε τον φόνο του «Κόκου» ο 47χρονος Ε/κ

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΑΠΟΠΕΙΡΑ : Πατέρας του 21χρονου που παραδέχθηκε τον φόνο του «Κόκου» ο 47χρονος Ε/κ

Ο 47χρονος που συνελήφθη μετά από επίθεση σε 72χρονο γείτονά του, είναι ο πατέρας του 21χρονου που έχει παραδεχθεί ότι σκότωσε τον Γιώργο Μαυρομμάτη, σύμφωνα με αρμόδια πηγή.

Ο 21χρονος γιος, μετά την σύλληψή του και την παραδοχή του ότι διέπραξε τον φόνο του άτυχου 76χρονου, αναμένεται να κατηγορηθεί είτε για φόνο εκ προμελέτης, είτε για ανθρωποκτονία.

Υπενθυμίζουμε πως το στυγερό έγκλημα έλαβε χώρα στις 27/01, με τον 21χρονο να μπαίνει στην οικία του 76χρονου Κόκου, να τον κτυπάει μέχρι θανάτου, να τον κλέβει και στη συνέχεια να ανάβει φωτιά στην οικία του ηλικιωμένου για να καλύψει τα ίχνη του.

 Ο 47χρονος πατέρας, συνελήφθη την Τρίτη (5/2) μετά από πληροφορία ότι πήγε στον 72χρονο γείτονά του και του επιτέθηκε με μαχαίρι προκαλώντας του θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και στον δεξιό θώρακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE