ΛΑΡΝΑΚΑ: Μαχαιροβγάλτης γείτονας έστειλε στο Νοσοκομείο 72χρονο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μαχαιροβγάλτης γείτονας έστειλε στο Νοσοκομείο 72χρονο

Στη σύλληψη 47χρονου Ελληνοκύπριου, προχώρησε η Αστυνομία στην Λάρνακα, την Τρίτη (5/2), μετά από επίθεση με μαχαίρι κατά 72χρονου γείτονα του.

Αρμόδια πηγή ανέφερε στο ThemaOnline, ότι γύρω στις 17:30 της Τρίτης (5/2), Ελληνοκύπριος 47 ετών, πήγε στο σπίτι του γείτονα του 72 ετών στην τουριστική Πύλα και του επιτέθηκε με μαχαίρι, καταφέρνοντας του θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και στον δεξιό θώρακα.

Ο 72χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και αργότερα πήρε εξιτήριο, ενώ ο 47χρονος φερόμενος δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης,

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE