Αφαίρεση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό

Αφαίρεση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό

Πολύ βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης για τον Παναθηναϊκό, σχετικά με όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ανακοίνωσε την απόφασή της για τον Παναθηναϊκό, τον οποίο τιμωρεί με αφαίρεση τριών βαθμών και δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.