Βλέπουν πιο ψηλά στην ΑΕΚ

Βλέπουν πιο ψηλά στην ΑΕΚ

Μοναδικό πρόβλημα στην ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα είναι η απουσία του τιμωρημένου Μουρίγιο.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και θα προσπαθήσει να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για να παρατάξει όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό σύνολο για να μπορέσει η ομάδα να φύγει με το διπλό. Όπως είναι τα δεδομένα η ΑΕΚ μπορεί να φτάσει μέχρι και την τρίτη θέση με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Αυτό θα συμβεί αν κερδίσει τη Δόξα και χάσουν η Ανόρθωση και η Ομόνοια στα ντέρμπι με Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα.

Στην ομάδα της Λάρνακας βλέπουν πιο ψηλά και φιλοδοξούν ότι θα υλοποιηθεί το καλύτερο σενάριο με την παρουσία της ομάδας στο τρίτο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, τη θέση του τιμωρημένου Μουρίγιο θα πάρει ο Μασάνα και πιθανόν αυτή να είναι η μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα από τον Τόμας Κρίστιανσεν.

Κώστας Παναγιώτου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Στη Διεθνή Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για την Ειρηνική Επίλυση του Παλαιστινιακού Ζητήματος και την Εφαρμογή της Λύσης των Δύο Κρατών, η οποία συνδιοργανώθηκε από τη Γαλλία και τη Σαουδική Αραβία, κατά τη διάρκεια της 80ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, συμμετείχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.