Η αλήθεια για τον Στάθη

Η αλήθεια για τον Στάθη

Έχουν συμπληρωθεί δύο μήνες από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Στάθης Αλωνεύτης και γίνονται πολλές και ποικίλου περιερχομένου συζητήσεις ανάμεσα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Κάποιοι εκφράζουν μεγάλη ανησυχία για το αν θα μπορέσει ξανά φέτος να μπει στο γήπεδο και να αγωνιστεί, εκφράζοντας το χειρότερο σενάριο που φέρνει τον διεθνή ποδοσφαιριστή να χάνει τη χρονιά. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική. Υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο αφού το πρόβλημα σπονδυλόλυσης και σπονδυλολίσθησης δεν του επέτρεπε όχι μόνο να προπονηθεί αλλά και να κάνει τα απαραίτητα από πλευράς εκγύμνασης. Με το ειδικό πρόγραμμα που ακολούθησε η κατάσταση του έχει παρουσιάσει σημαντική πρόοδο και δεν θα αργήσει η ώρα που θα μπει στο γήπεδο για να προπονηθεί κανονικά, αλλά και που θα συμπεριληφθεί ξανά σε αποστολή που θα είναι η πρώτη του φορά για το 2015. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.