«Έμεινε» όταν επέστρεψε στο όχημά του – Του το έκαναν χάλια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Έμεινε» όταν επέστρεψε στο όχημά του – Του το έκαναν χάλια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», λέει ο σοφός λαός και σε αυτή την περίπτωση ταιριάζει απόλυτα!

Σε φωτογραφία που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται ένα όχημα να είναι σταθμευμένο σε ράμπα αναπήρων και κάποιοι φαίνεται πως αποφάσισαν να του δείξουν τον θυμό τους.

Η «τιμωρία» του ιδιοκτήτη, ήταν να γράψουν με μαρκαδόρο πάνω στο όχημά του και συγκεκριμένα στην πόρτα του οδηγού! Σίγουρα, στην θέα του ο οδηγός, θα είχε σαστίσει. 

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία, σύμφωνα με τις δημοσιεύεις, είναι από τον Πειραιά στην Ελλάδα.

Πάντως είναι πολλές οι φορές που και στην Κύπρο οδηγοί σταθμεύουν παράνομα είτε σε χώρους είτε σε ράμπες αναπήρων, ή στα πεζοδρόμια. Και βέβαια, και εδώ έχουμε δει διάφορες αντιδράσεις από πολίτες προς τους παρανομούντες οδηγούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Κυπριακό, αφθώδης πυρετός, ενεργειακά και θέματα εσωτερική επικαιρότητας ήταν τα θέματα που αποτέλεσαν το αντικείμενο των σημερινών δηλώσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE