Ο Καρλάο και η έκπληξη

Ο Καρλάο και η έκπληξη

Το ντέρμπι με την Ομόνοια πλησιάζει και στο ΑΠΟΕΛ είναι προσηλωμένοι στο στόχο τους που δεν είναι άλλος από τη νίκη που θα φέρει την πρωτιά με το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν αποκτήσει πολύ μεγάλη δυναμική και αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη που πέτυχαν απέναντι στον Απόλλωνα, κάτι που θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν για να πάρουν τους τρεις βαθμούς και απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Για το αγωνιστικό πλάνο όλα δείχνουν ότι το πιθανότερο θα γίνει μια μόνο αλλαγή με τον Καρλάο να επιστρέφει μετά από ενάμιση μήνα στην ενδεκάδα και θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Κακά.

Οι απαιτήσεις αυτού του ντέρμπι είναι διαφορετικές από το προηγούμενο με τον Απόλλωνα και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει και κάποια έκπληξη από τον Τόρστεν Φινκ. Σε αυτό το ενδεχόμενο ίσως δώσει την ευκαιρία στον Σέρινταν να πάρει φανέλα βασικού, με το σενάριο αυτό να παραμένει όμως απομακρυσμένο.

Κώστας Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE