ΚΥΠΡΟΣ

Οργανωμένοι ΑΕΛ: «Αγώνας ζωής ή θανάτου»

Οργανωμένοι ΑΕΛ: «Αγώνας ζωής ή θανάτου»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ. Αναλυτικά:

ΑΕΛΙΣΤΕΣ

Το πρωτάθλημα για εμάς τελείωσε. Όλοι νιώθουμε απογοητευμένοι από τη φετινή κατάληξη, όμως δεν είναι ώρα για μουρμουρητά. Τα λάθη που έγιναν είναι γνωστά και έχουν αναλυθεί σε παλαιότερες ανακοινώσεις, ενώ πριν 2 μήνες η διοίκηση ανέλαβε επίσημα την ευθύνη που της αναλογεί για τα φετινά χάλια προσπαθώντας έμπρακτα να διορθώσει την κατάσταση. Έτσι κατά τη γνώμη μας περαιτέρω αναφορά σχετικά με τα πιο πάνω δεν θα οδηγήσει πουθενά τη δεδομένη στιγμή.

Μπροστά μας έχουμε το κύπελλο και σε μερικές μέρες δίνουμε ένα αγώνα ζωής ή θανάτου, για αυτό πρέπει όλοι μας να επικεντρωθούμε αποκλειστικά σε αυτόν, αφήνοντας στην άκρη οτιδήποτε άλλο μας απασχολεί. Ο αντίπαλος αντιλαμβανόμενος το πόσο μικροσκοπικός είναι μπροστά στο μεγαλείο της Α.Ε.Λ και του κόσμου της, χρησιμοποιεί όλα τα μέσα και τις περιστασιακές διασυνδέσεις που διαθέτει για να κλέψει την πρόκριση από την ομάδα μας. Φρένο στα ύπουλα σχέδια της παράγκας μπορεί να βάλει μόνο ένας ενωμένος Κίτρινος Λαός που θα κατακλύσει το γήπεδο και θα σπρώξει την ομάδα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Σε αυτό το σημείο ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ενημερώνει τα μέλη του ότι την ερχόμενη Δευτέρα η ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συγκέντρωση στο οίκημα μας στον Εναέριο με σκοπό την καλύτερη οργάνωση του κόσμου για τη μάχη της Τετάρτης . Η παρουσία όλων σας στη συγκέντρωση είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Παρακολουθώντας τη ροή των ειδήσεων επί καθημερινής βάσεως δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στη στάση ορισμένων Μ.Μ.Ε τα οποία προσπαθούν συνεχώς με διάφορα δημοσιεύματα να μεγιστοποιήσουν την απογοήτευση του ΑΕΛΙΣΤΑ από την αποτυχία στο θεσμό του πρωταθλήματος, με στόχο να τον αποπροσανατολίσουν από τον καθοριστικό αγώνα της Τετάρτης. Σας πληροφορούμε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει γιατί έχουν γνώση οι φύλακες και θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να εξαλείψουν τις προθέσεις σας. Όσον αφορά συγκεκριμένο αρθρογράφο του κατίνα νετ τον καλούμε να προσέχει γιατί το ηφαίστειο μπορεί να εκραγεί πάνω του και τα αποτελέσματα θα είναι δυσάρεστα για αυτόν.

Κλείνοντας, ενημερώνουμε ότι στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον οθέλλο το ερχόμενο Σάββατο δεν θα παρευρεθούμε οργανωμένα. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά στα οικήματα μας και όλοι λέοντες είναι ευπρόσδεκτοι.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Χωρίς να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν ολοκλήρωσε την πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και στη συνέχεια με τον Ερσίν Τατάρ, στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top