ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη 36χρονος για κλοπή 300 κιλών αβοκάντο από χωράφι

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη 36χρονος για κλοπή 300 κιλών αβοκάντο από χωράφι

Στη σύλληψη ενός προσώπου προέβη η Αστυνομία σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής 300 κιλών αβοκάντο, αξίας 500 ευρώ περίπου.

Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελία του ιδιοκτήτη του χωραφιού στη Νικόκλεια, συνελήφθη ένας 36χρονος από χώρα της ΕΕ, μόνιμος κάτοικος Πάφου.

Ο 54χρονος ιδιοκτήτης του χωραφιού κατέθεσε στην Αστυνομία ότι παλαιότερα βρήκε στο χωράφι του τον συγκεκριμένο άντρα να μαζεύει αβοκάντο, αλλά δεν προχώρησε στην υποβολή καταγγελίας στην Αστυνομία.

Την Δευτέρα (4/2) διαπίστωσε, όπως κατέθεσε, ότι άγνωστοι είχαν αφαιρέσει από τα δέντρα μεγάλες ποσότητες αβοκάντο και οι υποψίες του στράφηκαν στον συγκεκριμένο άντρα, ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά ο στρατιώτης Θανάσης Νικολάου στον λόχο που υπηρετούσε στα Πολεμίδια, σκιαγραφεί το πόρισμα των ποινικών ανακριτών Παππά – Αθανασίου, μέρος του οποίου φέρνει στο φως η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE