ΠΑΦΟΣ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Σύγκρουση τριών οχημάτων εξελίχθηκε σε τραγωδία

ΠΑΦΟΣ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Σύγκρουση τριών οχημάτων εξελίχθηκε σε τραγωδία

Σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην λεωφόρο Μεσόγης στην Πάφο, τραυματίστηκε η 81χρονη γυναίκα που το βράδυ της Δευτέρας (4/2), άφησε την τελευταία της πνοή.

Το πρωί της Δευτέρας (4/2) σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στην λεωφόρο Μεσόγης, όπου το όχημα του συζύγου της 81χρονης, συγκρούστηκε με όχημα 45χρονου. Στην συνέχεια, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν και σε τρίτο όχημα, που οδηγείτο από 41χρονη.

Όλα τα πρόσωπα που επέβαιναν των οχημάτων, μεταφέρθηκαν στο Γεν. Νοσοκομείο Πάφου, όπου όλοι, εκτός από την 81χρονη, δεν έφεραν σοβαρούς τραυματισμούς.

Η 81χρονη, έφερε κατάγματα στο μηριαίο οστό και στον θώρακα, και επί τούτο, εισήλθε στο χειρουργείο.

Ωστόσο, γύρω στις 22:30 το βράδυ, υπέκυψε στα τραύματά της.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!