ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 39χρονος για δολιοφθορά –  Η εξήγηση που έδωσε στους αστυνομικούς

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 39χρονος για δολιοφθορά –  Η εξήγηση που έδωσε στους αστυνομικούς

39χρονο κάτοικο Πάφου συνέλαβε η αστυνομία μετά την καταγγελία εταιρείας παροχής ασύρματου διαδικτύου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστος προκάλεσε ζημιές σε καλώδια που οδηγούν σε κεραία της εταιρείας με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας.

Διερευνώντας την καταγγελία μέλη του ΤΑΕ Πάφου έφτασαν κοντά στον 39χρονο ο οποίος παραδέχτηκε ότι παρόμοιες δολιοφθορές διενέργησε σε άλλες δυο κεραίες για τις οποίες δεν είχε γίνει ακόμη καταγγελία από τις εταιρείες.

Ο 39χρονος ανέφερε στην αστυνομία ότι ο λόγος που προέβη στις πράξεις αυτές είναι ότι θεωρεί επικίνδυνη για την δημόσια υγεία την λειτουργία των κεραιών αυτών εντός κατοικημένων περιοχών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.