Στους 72 οι νεκροί από τη γρίπη στη Ρουμανία

Στους 72 οι νεκροί από τη γρίπη στη Ρουμανία

Εβδομήντα δύο άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι στιγμής από τον ιό της γρίπης που βρίσκεται σε έξαρση στη Ρουμανία και οι υγειονομικές αρχές της χώρας παραμένουν σε κατάσταση συναγερμού, όπως μετέδωσε το ρουμανικό πρακτορείο ειδήσεων Αgerpres.

Το Εθνικό Κέντρο Παρακολούθησης και Ελέγχου των Μεταδοτικών Ασθενειών της Ρουμανίας ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους από τη γρίπη ανήλθε σε 72, έπειτα από δύο ακόμα θανάτους.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι η δράση του ιού θα συνεχιστεί και τον Φεβρουάριο.

Το Υπουργείο Υγείας συνιστά στους πολίτες να προμηθεύονται τα απαραίτητα αντιικά φάρμακα για τη θεραπεία αναπνευστικών λοιμώξεων οξείας μορφής και να υπάρχει προληπτική αντιική θεραπεία επισκεπτών και γιατρών για τις επαφές με ασθενείς, καθώς και εμβολιασμός πολιτών και ιατρικού προσωπικού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE