Δεν τον λέμε ακόμα ΠΟΡΤΑΡΑΤΣΟ, αλλά δείχνει να έχει το ΠΑΚΕΤΟ!

Δεν τον λέμε ακόμα ΠΟΡΤΑΡΑΤΣΟ, αλλά δείχνει να έχει το ΠΑΚΕΤΟ!

Καθόλου υπερβολή δεν είναι ότι δεν πρόλαβε να μάθει ονόματα των συμπαιχτών του ο Νιγηριανός τερματοφύλακας Φράνσις Ουζόχο. Kι έκανε ήδη ντεμπούτο με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Ήταν μάλιστα το πρόσωπο του χθεσινού ντέρμπι με τον Απόλλωνα, αν και το χρυσό γκολ το έβαλε ο Ντουρίς. 

Σκέπαζε μια χαρά την εστία του ο 20χρονος διεθνής κίπερ, από ένα σημείο και μετά… φάνταζε σαν σκιάχτρο για τους παίχτες του Απόλλωνα.

Βεβαίως είχε και τη βοήθεια της τύχης, για να μην παραβιαστεί η εστία του, στις φάσεις των δοκαριών των Ζελάγια και Παπουλή. 

Δεν θα βιαστούμε να χαρακτηρίσουμε «πορταράτσο» τον Ουζόχο, βλέποντας τον μόνο σε ένα παιχνίδι. Φαίνεται πάντως να έχει το πακέτο. Θα τον κρίνουμε σε βάθος χρόνου. 

Καθόλου τυχαίο δεν είναι πριν κλείσει τα 20 του χρόνια, έπαιξε στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του Πλανήτη! Το καλοκαίρι έπαιξε στα τρία παιχνίδια της Νιγηρίας στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. 

Θα το δείξει ο χρόνος, αν η τρίτη αλλαγή τερματοφύλακα στη φετινή σεζόν για την Κυρία, ήταν «φαρμακερή»! 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.