ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγνωστοι πυρπόλησαν λεωφορείο- Τρία πυροσβεστικά για κατάσβεση

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγνωστοι πυρπόλησαν λεωφορείο- Τρία πυροσβεστικά για κατάσβεση

Φωτιά σε λεωφορείο ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου (2/2), στη Λεμεσό με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να κινητοποιήται για κατάσβεση της και μέλη της Αστυνομίας να σπεύδουν στο σημείο.

Αρμόδια πηγή ανέφερε στο ThemaOnline, ότι το λεωφορείο βρισκόταν ακινητοποιημένο τα τελευταία δύο χρόνια, κοντά στο σταθμό λεωφορείων, πλησίον της εκκλησίας Αγίου Γεωργίου Χαβούζας.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει ότι, η ώρα 20:46 το Σάββατο λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε λεωφορείο μάρκας ΜΑΝ.

Ανταποκρίθηκαν για την κατάσβεση του 3 πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Αγίου Νικολάου Λεμεσού και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 21.08.

Το λεωφορείο που ήταν σταθμευμένο (ακινητοποιημένο) στο χώρο στάθμευσης της εταιρείας λεωφορείων, ανατολικά της εκκλησίας Άγιου Γεώργιου της Χαβούζας στην Λεμεσό, έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνήθηκαν σήμερα Κυριακή (3/2)σε συνεργασία με την Αστυνομία και πρόκειται περί εμπρησμού.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE