Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος 5 γνωστών ξενοδοχείων της Κύπρου

Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος 5 γνωστών ξενοδοχείων της Κύπρου

Δημοσίευμα θέλει τον εκπρόσωπο στο Ηνωμένο Βασίλειο κυπριακού ομίλου ξενοδοχείων να έχει παραιτηθεί.

Σύμφωνα με τη «travelweekly», o Διευθυντής Πωλήσεων των Kanika Hotels and Resorts, Darren Eade, αφήνει τη θέση του και αποχωρεί από την εταιρεία.

Ο Eade, ήταν μεταξύ άλλων και ο εκπρόσωπος για τέσσερα χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο του ομώνυμου κυπριακού ομίλου ξενοδοχείων, ο οποίος περιλαμβάνει τα: Alexander The Great Beach Hotel και Olympic Lagoon Resort που βρίσκονται στην Πάφο, Elias Beach Hotel στη Λεμεσό και Οlympic Lagoon Resort και Olympic Bay στην Αγία Νάπα. Μάλιστα, προηγουμένως εργαζόταν στο Aphrodite Hills.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.