ΚΥΠΡΟΣ: Βελτιώνεται ο καιρός – Πέραν του μισού μέτρου το χιόνι στο Τρόοδος

ΚΥΠΡΟΣ: Βελτιώνεται ο καιρός – Πέραν του μισού μέτρου το χιόνι στο Τρόοδος

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη μέχρι το πρωί της Παρασκευής 01/02.

Το βράδυ της Πέμπτης 31/01 ενδέχεται αρχικά να σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ψηλότερα ορεινά σταδιακά όμως ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Το βράδυ της Παρασκευής θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στα δυτικά παράλια, στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Παρασκευής 01/02 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο 02/02, την Κυριακή 03/02 και τη Δευτέρα 04/02 ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παροδικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 52 εκατοστά στην Πλατεία Τροόδους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE