ΛΑΡΝΑΚΑ - ΘΑΝΑΤΟΣ 10ΧΡΟΝΟΥ: Αναβλήθηκε η υπόθεση εναντίον των δύο γιατρών

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΘΑΝΑΤΟΣ 10ΧΡΟΝΟΥ: Αναβλήθηκε η υπόθεση εναντίον των δύο γιατρών

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας που θα συνεδριάσει στις 10 Μαΐου 2019, θα παρουσιαστούν οι δύο γιατροί που εργάζονταν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ηλικίας 37 και 65 χρόνων, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για την πρόκληση θανάτου 10χρονου μαθητή από το Αλεθρικό, τον περασμένο Μάιο.

Της Γεωργίας Παππούτα

Την Τρίτη (29/1) ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει η διαδικασία εκδίκασης της υπόθεσης, ωστόσο η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Αντιγόνη Μιχαήλ ζήτησε αναβολή, επειδή όπως εξήγησε, δεν είναι έτοιμα τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων που χρειάζονται για να ετοιμαστεί η ιατροδικαστική έκθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE