Έτοιμο το πόρισμα του Υπουργείου Παιδείας για το ατύχημα του 10χρονου Σταύρου Γιωργαλλή

Έτοιμο το πόρισμα του Υπουργείου Παιδείας για το ατύχημα του 10χρονου Σταύρου Γιωργαλλή

Έτοιμο είναι το πόρισμα των ερευνών που διενεργήθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού για τις συνθήκες γύρω από τις οποίες κτύπησε ο δεκάχρονος μαθητής Σταύρος Γιωργαλλή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης, σημειώνοντας ότι θα το μελετήσει την Τετάρτη 16/5 και αναλόγως θα κινηθεί.

Απαντώντας σε ερώτηση για το πόρισμα που αφορά το δυστύχημα ο κ. Χαμπιαούρης είπε ότι «το πόρισμα έχει βγει».

«Θα το μελετήσω σήμερα. Θα το δω μαζί με την Νομική μας Σύμβουλο και τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας», είπε.  «Θα δούμε τι λέει το πόρισμα και αναλόγως θα κινηθούμε», πρόσθεσε.

Ο δεκάχρονος Σταύρος Γιωργαλλή, τέως από το χωρίο Κλαυδιά, είχε κτυπήσει την Παρασκευή 11/5 το πρωί σε ατύχημα που είχε στο σχολείο κατά τη διάρκεια του μαθήματος γυμναστικής και αργότερα την ίδια ημέρα απεβίωσε.

Λειτουργοί του Υπουργείου είχαν βρεθεί από το πρωί του Σαββάτου 12/5 στο Δημοτικό Σχολείο Αλεθρικού, διερευνώντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κτύπησε ο μαθητής στον χώρο της καλαθόσφαιρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Στην ανάγκη για ενότητα στους κόλπους της ΕΕ καθώς και στο Ουκρανικό αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην Έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.