ΠΑΦΟΣ: Σοβαρό αλλά αναίμακτο ατύχημα –Μεγάλος όγκος χώματος πάνω σε διερχόμενο όχημα

ΠΑΦΟΣ: Σοβαρό αλλά αναίμακτο ατύχημα –Μεγάλος όγκος χώματος πάνω σε διερχόμενο όχημα

Σοβαρό αλλά ευτυχώς αναίμακτο ατύχημα λίγο πριν από τις 08:00 (29/01) στο δρόμο Αγίου Νικολάου – Μανδριών – Πλατρών.

Σε σημείο του δρόμου υπήρξε κατολίσθηση με αποτέλεσμα μεγάλος όγκος χωμάτων και πετρών να πέσει σε διερχόμενο όχημα.

Ευτυχώς ο οδηγός του οχήματος δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό, καθώς το χώμα ώθησε στην ουσία το αυτοκίνητο, κι έτσι αποφεύχθηκε το ενδεχόμενο καταπλάκωσής του.

Η Αστυνομία Πάφου, ανταποκρίθηκε άμεσα στο περιστατικό, ενώ εκτός από μέλη της δύναμης μετέβησαν άμεσα στο σημείο ασθενοφόρο και πυροσβεστικό όχημα.

Ευτυχώς όπως διαπιστώθηκε κι επί τόπου, ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι καλά στην υγεία του.

Να σημειωθεί ότι το φαινόμενο είναι συχνό, καθώς ο τύπος του χώματος στην περιοχή είναι τέτοιος, ώστε να έχουμε συχνά μεταβολές στη γεωμορφολογία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.