Την αεροπορική συνδεσιμότητα της Κύπρου συζήτησαν Υφυπουργός και Hermes

Την αεροπορική συνδεσιμότητα της Κύπρου συζήτησαν Υφυπουργός και Hermes

Την αεροπορική συνδεσιμότητα της Κύπρου συζήτησαν Υφυπουργός Τουρισμού και Hermes Airpots.

Την αεροπορική συνδεσιμότητα της Κύπρου και τις εξελίξεις στον τουρισμό συζήτησε με την ηγεσία της Hermes Airports ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Hermes Airports αναφέρεται ότι κατά τη σημερινή επίσκεψη του στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ο Υφυπουργός είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την ηγεσία της εταιρείας «για τα τρέχοντα θέματα στον τομέα του τουρισμού και την επερχόμενη τουριστική σεζόν», ενώ εκπρόσωποι της Hermes τον ενημέρωσαν «για τη λειτουργία των δύο αεροδρομίων, τις εξελίξεις που αφορούν τον εισερχόμενο τουρισμό και την αεροπορική συνδεσιμότητα της Κύπρου».

Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση, η Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια της Hermes Airports Ελένη Καλογήρου ανέφερε ότι «η Hermes ως ένας ενεργός φορέας της τουριστικής βιομηχανίας συνεχίζει να στηρίζει τις ενέργειες για περαιτέρω ανάπτυξη του κυπριακού τουρισμού».

Επαναβεβαιώσαμε στον κ. Περδίο, πρόσθεσε η κα. Καλογήρου «την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε τη στενή συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού και τον ίδιο τον Υφυπουργό για περαιτέρω ενίσχυση της συνδεσιμότητας της Κύπρου» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «θα έχουμε μια πολύ γόνιμη συνεργασία μαζί του».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE