Τα ψεύτικα δημοσιεύματα για την Βασιλική Χατζηαδάμου

Τα ψεύτικα δημοσιεύματα για την Βασιλική Χατζηαδάμου

Τα ψεύτικα δημοσιεύματα, σύμφωνα με την Βασιλική Χατζηαδάμου ήταν κατευθυνόμενα και είχαν τον σκοπό τους. 

Στις 3 Φεβρουαρίου κάνει η πρεμιέρα η εκπομπή της στον Alpha Κύπρου «Παράδοση κατ’ οίκον» και η Βασιλική Χατζηαδάμου δηλώνει πανέτοιμη να ριχτεί στην μάχη της τηλεθέασης, με όπλο της γι’ ακόμα μια φορά, την παράδοση.

Στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town και στη Νατάσσα Γεωργίου μίλησε για όλα, ακόμα και για το αν έχει δεχτεί προσωπική επίθεση από τα Μέσα.

Προσωπική επίθεση από τα Μέσα έχεις δεχτεί ποτέ;

Γράφονται κατά καιρούς διάφορα που αγγίζουν το επαγγελματικό κομμάτι. Κάποια στιγμή, στην αρχή, είχαν βγει κάποιες ψευδείς πληροφορίες, που με έκπληξη μου είχα διαβάσει και ψάχνοντας, είχα ανακαλύψει ότι ήταν κατευθυνόμενες, στην προσπάθεια κάποιου να δημιουργήσει συγκεκριμένες εντυπώσεις.

Καμιά φορά, διαβάζοντας διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν γνωστά στο ευρύ κοινό πρόσωπα αισθάνομαι ότι η αναιδής προσέγγιση κάποιων δημοσιογράφων, πηγάζει μέσα από δικές τους, προσωπικές εμπάθειες και αντιπάθειες, πράγμα τελείως αντιεπαγγελματικό.  Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κι ένας απλός αναγνώστης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE