ΚΥΠΡΟΣ: Βρέφος «έσβησε» τρεις ώρες μετά την άφιξη του στο Μακάρειο

ΚΥΠΡΟΣ: Βρέφος «έσβησε» τρεις ώρες μετά την άφιξη του στο Μακάρειο

Καμία καταγγελία δεν υπάρχει στην Αστυνομία, σχετικά με τον θάνατο του 20 μηνών βρέφους, το οποίο μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο, από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, το βράδυ της Κυριακής (27/1).

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, μέχρι και τις 13:45 της Δευτέρας (28/1), δεν υπάρχει οποιαδήποτε καταγγελία, ούτε διερευνάται οτιδήποτε, τουλάχιστον προς το παρόν.

Σε επικοινωνία που είχε το ThemaOnline με το Μακάρειο Νοσοκομείο, μας λέχθηκε ότι τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν θα προβούν σε οποιαδήποτε ενημέρωση.

Έτσι, μέχρι στιγμής οι μόνες αδιασταύρωτες πληροφορίες που υπάρχουν είναι ότι, το 20 μηνών βρέφος που φαίνεται να παρουσίαζε συμτώματα σηψαιμίας, μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου λόγω της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, όπου λίγες ώρες αργότερα, άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Παίδων.

Χρίστος Ζήνωνος

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE