ΛΑΡΝΑΚΑ: Παράνομη χρήση αφορολόγητου πετρελαίου - Κατάσχεση οχημάτων

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παράνομη χρήση αφορολόγητου πετρελαίου - Κατάσχεση οχημάτων

Στις 28 Ιανουαρίου 2019, λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, πραγματοποίησαν έλεγχο στα υποστατικά εταιρείας στην Επαρχία Λευκωσίας, για εντοπισμό παράνομης χρήσης αφορολόγητου χρωματισμένου πετρελαίου.

Ελέχθησαν συνολικά πέντε (5) οχήματα και διαπιστώθηκε ότι, δύο (2) από αυτά χρησιμοποιούσαν παράνομα βιομηχανικό πετρέλαιο και κατασχέθηκαν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων ακολούθως, ο Διευθυντής του Τμήματος Τελωνείων, αποδέχτηκε εξώδικη διευθέτηση των εν λόγω υποθέσεων, με την καταβολή των αποφευχθέντων φόρων κατανάλωσης και Φ.Π.Α., πλέον της χρηματικής επιβάρυνσης, του συμβιβαστικού ποσού και του ποσού απόδοσης. Εισπράχθηκε συνολικά το ποσό των € 3.000 ευρώ (τριών χιλιάδων) και τα οχήματα επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Τονίζεται ότι, το Τμήμα Τελωνείων θα συνεχίσει τους ελέγχους για τη διασφάλιση της τήρησης της νομοθεσίας που εμπίπτει στις αρμοδιότητές του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE