ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν
Τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι ανυπομονούν να συνεργαστούν με τον Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό, Γιοχάνες Χαν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου άφησε όλους τους παίκτες άφωνους όταν τους ανακοίνωσε τον νέο κανονισμό του παιχνιδιού και την απόφαση ότι θα υπάρξει διπλή αποχώρηση.
Έτσι και έγινε. Οι παίκτες επέλεξαν να διώξουν μέσα από το σπίτι τον Τζόνι, με την αγαπημένη του Νέρτζη να αντιδρά και να αναφέρει πως όλα γίνονται με στρατηγική.
Ωστόσο, δεν άργησε να έρθει και η δική της η σειρά, με τους τηλεθεατές αυτή την φορά να επιλέγουν την Νέρτζη να αποχωρήσει από το παιχνίδι.
Στο τέλος το ζευγάρι συναντήθηκε στο κόκκινο δωμάτιο για τελευταία φορά, ενώ τα δάκρυα δεν σταμάτησαν από τα μάτια τους.
Δείτε τo σχετικό απόσπάσμα παρακάτω:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις