H γαμήλια δεξίωση μετατράπηκε σε τραγωδία- Τουλάχιστον 15 νεκροί

H γαμήλια δεξίωση μετατράπηκε σε τραγωδία- Τουλάχιστον 15 νεκροί

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένας χείμαρρος από λάσπη και πέτρες κατέκλυσε ένα ξενοδοχείο, όπου ήταν σε εξέλιξη μια γαμήλια δεξίωση, το βράδυ του Σαββάτου 26/1 στο νοτιοανατολικό Περού.

Το ποτάμι της λάσπης «μπήκε με ορμή στο ξενοδοχείο Αλάμπρα, αφού γκρέμισε τους τοίχους» είπε ο δήμαρχος της πόλης Αμπανκάι, Εβαρίστο Ράμος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό RPP.

 Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 34 άνθρωποι τραυματίστηκαν, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με τον Ράμος, περισσότεροι από 100 άνθρωποι συμμετείχαν στη γιορτή, η οποία δυστυχώς έμελλε να μετατραπεί σε μια ασύλληπτη τραγωδία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE