Ορίστηκε η ημερομηνία συνάντησης του Προέδρου με Λουτ

Ορίστηκε η ημερομηνία συνάντησης του Προέδρου με Λουτ

Στις 3 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με την Ειδική Σύμβουλο του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Τζέιν Χολ Λουτ.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Πρόδρομου Προδρόμου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με την κ. Λουτ. 

Κατά την τηλεφωνική συνομιλία τους έχει διευθετηθεί όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεχθεί την κ. Λουτ στο Προεδρικό Μέγαρο την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου, στις 6.30μμ, καταλήγει ο κ. Προδρόμου.
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.