Τουλάχιστον ένα κτήριο κατέρρευσε από έκρηξη που σημειώθηκε στη Χάγη

Τουλάχιστον ένα κτήριο κατέρρευσε από έκρηξη που σημειώθηκε στη Χάγη

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (27/01) στη Χάγη, με αποτέλεσμα να  καταρρεύσει η πρόσοψη ενός κτηρίου, μετέδωσαν πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης.   

Το τηλεοπτικό δίκτυο RTL ανέφερε ότι "κατέρρευσαν σπίτια" και ότι ενδέχεται να  υπάρχουν παγιδευμένοι άνθρωποι στα συντρίμμια.  Το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Omroerp West ωστόσο έκανε λόγο για ένα μόνο κτήριο.  
 
Τα αίτια της έκρηξης παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα. Στο σημείο έχουν σπεύσει  πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα.  
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE