ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έπαιξαν ξύλο μαθητές Λυκείου – Ανέλαβαν δράση και εξωσχολικοί

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έπαιξαν ξύλο μαθητές Λυκείου – Ανέλαβαν δράση και εξωσχολικοί

Για ένα… παγκάκι φαίνεται να πιάστηκαν στα χέρια μαθητές λυκείου στην Λευκωσία, ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται και εξωσχολικοί.

Όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος», μαθητές λυκείου της Πρωτεύουσας καυγάδισαν για ένα παγκάκι και όταν άλλος μαθητής προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα φαίνεται να την πλήρωσε όταν σχόλασε.

Πηγές από το Υπουργείου Παιδείας, ανάφεραν στην εφημερίδα ότι , μετά τη λήξη του σχολικού ωραρίου, παρέα εξωσχολικών που μάλλον ειδοποιήθηκε από μαθητή που ενεπλάκη στον καυγά, επιτέθηκε σε αυτόν που προσπάθησε να τους ηρεμίσει, αφού προηγουμένως τον ρώτησαν με ποια ομάδα είναι.

Το περιστατικό διερευνά η διεύθυνση του σχολείου, η οποία θα δώσει έκθεση γεγονότων στο Υπουργείο Παιδείας.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.