ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγγελία ότι 45χρονος απείλησε τη ζωή 15χρονου μαθητή – Διερευνούν Υπουργείο και Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγγελία ότι 45χρονος απείλησε τη ζωή 15χρονου μαθητή – Διερευνούν Υπουργείο και Αστυνομία

Η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση απειλής κατά της ζωής 15χρονου μαθητή από εξωσχολικό πρόσωπο ηλικίας 45 ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου» ο 15χρονος φέρεται να δέχθηκε απειλές από τον 45χρονο την ώρα του πρώτου διαλείμματος, ενώπιον καθηγητών μάλιστα!

Ο φερόμενος δράστης, εισήλθε από την αυλή του Γυμνασίου και αφού άρπαξε τον μαθητή, τον απείλησε ότι θα του στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του.

Πληροφορίες της εφημερίδας που δημοσιεύει το περιστατικό, αναφέρουν ότι αυτό σημειώθηκε μετά από λογομαχία που είχε ο 15χρονος μαθητές με καθηγήτριά του.

Οι εν λόγω καταγγελίες αναμένεται να διερευνηθούν από το Υπ. Παιδείας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE